Van Persie: Benimle dalga geçtiler

Hollanda’nın EURO 2016’ya gitme ihtimali hakkında konuşan Robin van Persie, takım arkadaşlarının kendisiyle dalga geçtiğini söyledi.

Fenerbahçe’nin Hollandalı golcüsü Robin Van Persie, EURO 2016 Elemeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

DALGA GEÇİYORLAR

Robin Van Persie, milli takımdaki 100. maçı ve millerimizin avantajına ilişkin olarak; “Bir gün, 100. maçımın geleceğini biliyordum. Yalnızca muhteşem bir istatistik ya da kişisel bir onur değil. Biz ülkemiz için son ana kadar savaşmayı sürdüren bir grubuz. EURO 2016’ya katılmak için de son dakikaya kadar savaşacağız. Bizim maçımızı kazanmamız ve Türkler’in de hata yapması gerekiyor. Böyle bir duruma düşmemiz gerçekten çok üzücü. Türkler, play-off’lara kalacaklarına dair güçlü bir inanç taşıyorlar. Fenerbahçe’de soyunma odasında benimle dalga bile geçiyorlardı. Ancak, gerçekçi olmak gerekirse durumumuz çok ciddi. Her iki ülke de Fransa’daki EURO 2016’ya gitmek istiyor. Şansımız olduğu sürece sahada savaşmayı sürdüreceğiz. Teknik direktör Danny Blind benden kaptanlık görevini almış olabilir ama ben her maç oynama isteğimi sürdürüyorum” açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.