Van der Wiel: Pereira’yla futbol hakkında tartışabilirim

Yeni transfer Gregory van der Wiel, düzenlenen imza töreninde kendisini Fenerbahçeli yapan imzayı attı. Fenerbahçe, yeni transferi Gregory van der Wiel’e resmi sözleşmeyi imzalattı.

Hollandalı futbolcu kendisi için düzenlenen imza törende, Fenerbahçe’ye transfer olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. İşte van der Wiel’in açıklamaları:

“Çok etkilendim gerçekten İstanbul’dan. Çok özel bir şehir olduğunu gördüm. Özellikle Dirk Kuyt’la görüşmem oldu. Fenerbahçe’yle ilgili sadece olumlu görüşler belirttiler. Başka insanlarla da konuşmam da Türkiye ve Fenerbahçe’yle ilgili çok olumlu şeyler söylediler. Sonrasında annem ve kız arkadaşımla fikir alışverişi yaptık ve transfere karar verdik.”

“Futbola stoper olarak başladım ancak daha sonra sağ beke geçtim. Savunma ve hücum, sağ kanatta her şeyi yapmak istiyorum.”

“Takımın daha iyi olması için Pereira’yla futbol hakkında tartışabilirim. Bu kulübün daha iyi olması içindir. Biz bu yolda futbolcular ve hocalar birlikte yürüyoruz. Oyuncu olarak teknik direktörle tartışmam normal.”

“PSG sözleşmemi uzatmak istedi ama ben hislerinin peşinden koşan bir insanım. Burada, bu kulüpte bir aile ortamı gördüm. Burada gördüklerim beni fazlasıyla etkiledi. Bu takımın bir parçası olmak istedim. O yüzden burayı tercih ettim.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.