Usta oyuncu Tuncel Kurtiz’in 3 yıldır mezarı yapılmadı

27 Eylül 2013 tarihinde hayatını kaybeden usta oyuncusu Tuncel Kurtiz’in mezarının hala yapılmaması dikkati çekti. Geçirdiği kalp krizi sonucu 77 yaşında yaşamını yitiren Tuncel Kurtuz’in ölümünün üzerinden 3 yıl geçti. Ünlü oyuncunun mezarının hala yapılmaması ise sevenlerinin tepkisine neden oldu.

Kurtiz’in etrafı taşlarla çevrili mezarını sosyal medyada paylaşan sevenleri, “3 yıl geçmesine rağmen Tuncel Kurtiz’in mezarı neden yapılmaz?” sözleriyle tepkilerini dile getirdiler.

48. Altın Portakal Film Festivali’nde ‘Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne layık görülen, ‘Ezel’ ve ‘Muhteşem Yüzyıl’ gibi reyting rekoları kıran dizilerde rol alan Tuncel Kurtiz’in cenazesi vasiyeti üzerine çok sevdiği Kaz Dağları’na defnedilmişti. Milliyet

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.