Ünlülerden teröre tepki mesajları

Sultanahmet’te düzenlenen canlı bomba saldırısı sonrası her kesimden tepki yükseldi. Ünlülerden de terörü lanetleyen bir çok tepki geldi.

İşte o tepkilerden bazıları:

Arda Turan: Başımız sağolsun…

Sibel Can: Sultanahmet Meydanı’nda gerçekleşen saldırıda hayatını kaybeden masum insanlara Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar iliyorum. Yakınlarına allah sabır ve dayanma gücü versin.

Burcu Esmersoy: Yeter artık yeter…

Wilma Elles: Sultanahmed

Asena: Yastayız

Aslı Hünel: Lanet Olsun teröre yine acı yine gözyaşı yine bükülen boyunlar Allah’ım biraz vicdan ver yarabbim. Ölenlere rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum Yazıklar olsun…

Berk Oktay: Başımız sağolsun…

Demet Sabancı: Terörü lanetliyoruz..

PINAR SABANCI’DAN TERÖRE KARŞI ANLAMLI MESAJ

Pınar Sabancı: Ne icin bu savaslar? Dil, din, irk, para, hirs ugruna birbirimize kiyiyoruz. Masum canlar gidiyor, yuvalar parcalaniyor. Hepsi ne icin? Ne var su uc gunluk dunyada bu kadar paylasamadigimiz? Yasamak, gulmek, sevmek, sevilmek varken nedir bu nefret, bu ofke? Anlam veremiyorum artik… Onlar mi fazla kotu, biz mi fazla iyi kaldik su kirli dunyada … Basimiz sagolsun.

Ajda Pekkan, “Terörü lanetliyoruz” dedi.

Mehmet Ali Erbil, yaşananları ‘Sözün bittiği yer’ diyerek özetledi.

İnstagram sayfasında siyah bir fotoğraf paylaşan Pınar Altuğ, altına “Başımız sağolsun” notunu düştü.

Mustafa Ceceli instagram sayfasında “Teröre lanet olsun… Bela üzerlerine olsun.” mesajını yayınladı.

Sarp Levendoğlu ise duygularını “Sultanahmet’te yaşamını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum” cümlesi ile dile getirdi.

Şarkıcı Yonca Evcimik, yaşanan olayla ilgili “Yine patlama, yine yaşamını yitiren masum canlar…Allah memleketimizin yardımcısı olsun” dedi.

Manken Özge Ulusoy, instagram hesabında tepki dolu bir mesaja yer verdi: “Sosyal medyada kınasak ne olur? Profli karartsak ne olur? Hep aynı… Böyle acı şeylerde takrara düşmek kahredici”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.