Ünlülerden 14 Şubat’ta sevgiliniz Mehmetçik olsun kampanyası

Sanat ve cemiyet dünyasının tanınmış isimleri Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’na katılan Mehmetçiğe destek olmak için bağış kampanyası başlattı.

Sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerinden Mehmetçik Vakfı’na destek! Afrin’de Zeytin Dalı Operasyonu’na katılan askerler için hem cemiyet hem de sanat dünyası seferber oldu!

10 TL BAĞIŞ YAPTILAR

Sosyal medyada ’14 Şubat’ta sevgiliniz Mehmetçik olsun’ başlığı altında anlamlı bir kampanya başlatıldı. Ebru Gündeş, Demet Akalın, İrem Derici, Yasemin Özilhan, Arzu Sabancı, Irmak Atuk ve Serdar Ortaç gibi isimler, ‘Mehmetçik’ yazıp 2582’ye gönderilen kısa mesajla Mehmetçik Vakfı’na 10 TL bağışta bulundu. Kişisel sosyal medya hesaplarından bu kampanyayı duyuruyu yaparak takipçilerine de farkındalık yaratan ünlü isimler, davranışlarıyla takdir kazandı. Ünlü isimler, her zaman askerin yanında olduklarını gözler önüne serdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.