Ünlüler “Koruncuk Vakfı” yararına anlamlı bir projede buluştu

Medya, sinema ve sanat dünyasının ünlüleri, “Koruncuk Vakfı” yararına anlamlı bir projede buluştu. Her çocuğun şefkat, sevgi, oyun, eğlence olanaklarından yararlanarak çağdaş eğitim alma ve yeteneklerini geliştirmeyi hedefleyen “Türkiye Korunma İhtiyacındaki Çocuklar Vakfı” yararına, ‘Yıldızlardan Masallar’ projesinin lansmanı Başarılı Avukat Kasım Aksoy’un katkılarıyla 14 Mart’ta Akatlar Kültür Merkezinde gerçekleşti.
Aydan Şener, Arda Aydın, Ayşe Kucuroğlu, Buse Terim, Burcu Kara, Barış Özcan, Bay J, Blogger Elif Doğan, Celil Nalçakan, Cem Cücenoğlu, Çetin Altay, Doğa Rutkay, Deniz Özerman, Elif Güvendik, Erdem Yener, Efe Aydın, Fikret Dedeoğlu, Geveze, Gökhan Türkmen, Gülin İyigün, Hakan Gerçek , İpek Tanrıyar, Kalust Şalcıoğlu, Ruhi Çenet, Sermiyan Midyat, Sema Öztürk, Suna Akyıldız, Tanem Sivar, Umut Oğuz, Mehtap Bayrı, Mustafa Üstündağ, Blogger Melinasmom, Merve Özkaynak, Nuri Harun Ateş, Oylum Talu, Orkun Işıtmak, Vatan Şaşmaz, Yılmaz Sütçü, Yeliz Güler, Yeliz Doğramacılar Arman ve daha bir çok yıldız isim proje için bir araya geldiler.

Ünlüler, Youtube ta “Yıldızlardan Masallar” kanalında, masalları korunma ihtiyacındaki çocuklar için anlattı. Ünlü isimler, dünya masallarını, anonim mirasımız olan ninnileri ve Türk Masallarını da bu kanalda kendi yorumları ile çocuklara bir kez daha sevdirmek için bu projede yer aldıklarını söylediler.

Televizyon dünyasının sevilen sunucusu Elif Güvendik’in sunumunu üstlendiği lansmanın Proje Koordinatörü Deniz Şen yaptığı konuşmada ‘Amacım, sürekli gelişen dijital dünyanın gücünü kullanarak, çocuklar için sürdürülebilir bir gelir kaynağı oluşturmaktır. Çocuklar için hep beraber bir nevi digital kumbara oluşturmuş olduk. Youtube’taki kanalımızdan masallar dinlendikçe artan gelirler, Koruncuk Vakfındaki çocuklarımıza gidecek. Dolayısıyla her tıklama, beğeni , paylaşım ve abone artışıyla günden güne büyüyerek çocukların hayallerini besleyen güzel bir kanal haline geleceğini düşünüyoruz. Bu güzel ve anlamlı günümüzde bizi yalnız bırakmayan değerli basın mensubu arkadaşlarıma da teşekkürlerimi sunuyorum ‘ diyerek duygularını ifade etti.

Proje destekçilerinden Avukat Kasım Aksoy’da ; Böyle bir projenin destekçisi olmaktan gurur duyuyorum. Bu projede çocuklar her izlediği masalda Koruncuk Vakfındaki başka bir çocuğa destek oluyor , bu yüzden bu çok özel bir proje dedi.

Deniz Şen Kimdir : 1978 Yılında doğdu. Kurumsal iş hayatına Egebank’ta adım attı. Ardından finans sektörünün farklı kurumlarında çalışmaya devam etse de gönlünde hep medya sektörü vardı. 2000 senesinde Show TV’de çalışmaya başladığında onun için yepyeni bir dünyanın kapısı aralanmış oldu. Program asistanlığı ile başladığı TV dünyasında çok çalışıp yeni şeyler öğrenmeyi kendine hedef olarak belirledi. Bu sayede çeşitli işler ve farklı projeler yaptı. Bu projelerden bazıları sosyal sorumluluk kapsamındaydı. Onun için yeri ve değeri ayrı olan sosyal sorumluluk projesi, ablasından kalan şiir defterini Show TV sponsorluğunda “…ve kuma gömüldü ellerim “ adıyla bastırıp, gelirini de Mor Çatı Kadın Sığınma Vakfına bağışlaması oldu. Televizyon sektörünün ardından dijitale geçiş yaptı ve Digital Medyada çeşitli projelerin yöneticiliğini yaptı. 2016 Kasım ayında “Yıldızlardan Masallar” projesi kendi deyimiyle “aklında, ruhunda, kalbinde doğdu”.. Şimdi tek isteği projeyi daha da geliştirip büyüterek tüm dünyaya açmak ve ihtiyacı olan çocuklara daha fazla gelir elde etmek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.