“Ünlüler Korosu” Cihan Güçlü için sahnedeydi

“CİHAN GÜÇLÜ” İLK İSTANBUL KONSERİ İÇİN JOLLY JOKER SAHNESİ’NDEYDİ.

Türkiye’nin yeni nesil öne çıkan söz yazarı ve bestecilerinden, şarkıları milyonların dilinde dolaşan Cihan Güçlü, ikinci stüdyo albümü
“Kim Anlıyor ki” nin ilk İstanbul konseri için geçtiğimiz gece Jolly Joker sahnesindeydi.

Mehmet Erdem&Cihan Güçlü Düeti “Kayıp Şehir” Bu Albümde…

Besteciliği kadar yorumculuğuyla da adından söz ettiren Cihan Güçlü, ikinci albümü “Kim Alıyor ki”yi geçtiğimiz ay Sony Müzik etiketiyle yayımladı. Albümde Sezen Aksu ve Hurşit Yenigün şarkısı “Gelen Gideni Aratır” dışında yer alan 12 şarkıdan 11’i Cihan Güçlü imzalı. Uzun zamandır birlikte başarılı projelere imza atan Mehmet Erdem&Cihan Güçlü ikilisi, Güçlü’nün albümünde “Kayıp Şehir” şarkısında da düet yaptı. Albümün öne çıkan şarkılarından biri de Hüsnü Şenlendirici’nin nefesiyle Cihan Güçlü’ye eşlik ettiği “Korkuyorum”.

Cihan Güçlü’ye “Ünlüler Korosu” Eşlik Etti.

Jolly Joker İstanbul sahnesinde kendisini izlemeye gelenlerle şahane bir geceye imza atan Cihan Güçlü, aralıksız 3 saat sahnede kaldı. Türkçe, İngilizce ve Fransızca pop, rock, arabesk ve TSM şarkılarından oluşan repertuarı ile performansı tam not alan Cihan Güçlü’ye 8 kişilik bir orkestra eşlik etti.

Bugüne kadar tüm albümlerinde birlikte çalıştığı Mehmet Erdem başta olmak üzere müzisyenler, oyuncular, yapımcılar, basın mensupları, radyocular, sporcular gecede Cihan Güçlü’yü yalnız bırakmadı.

Konserde, Gürkan Uygun, Sarp Apak, Mehmet Erdem, Can Bonomo, Gupse Özay, İnanç Konukçu, Fatih Artman, Hakan Altun, Sibel Arna, Gökhan Keser, Tuncay Şanlı, Levent Özçelik, Mehmet Seven ve Ahmet Çelenk, Cihan Güçlü’yü izlemeye gelenler arasındaydı.

Gecenin en ilgi çeken anlarından birinde ise Cihan Güçlü, Hakan Altun, Gürkan Uygun ve Mehmet Erdem aynı sahneyi paylaştı. 4’lünün birlikte söylediği şarkılar çok beğenildi.

Cihan Güçlü, şarkıları, Ocak 2016’da çekeceği yepyeni video klibi ve konserleri ile adından söz ettirmeye devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.