Ünlü yıldız Patrick Swayze hakkında şok iddia

Bundan yedi yıl önce hayata veda eden ünlü aktör Patrick Swayze ile karısı Lisa Niemi hakkında şoke eden bir iddia ortaya atıldı. 57 yaşında pankreas kanseri nedeniyle son nefesini veren Swayze’nin yakın arkadaşı olduğunu iddia eden bir kişi ünlü aktörün ölüm döşeğinde bile 34 yıllık karısı Lisa Niemi’den şiddet gördüğünü ileri sürdü.

Dirty Dancing, Ghost (Hayalet) gibi unutulmaz filmlerin oyuncusu Patrick Swayze’nin arkadaşı Lisa Niemi’nin ilişkileri süresince aktörü aldattığını da iddia etti.

Çiftin uzun yıllar boyunca yakın arkadaşı olduğu ileri sürülen ve adı açıklanmayan kişi Swayze ile Niemi’nin aktörün hastalığından önce de kendi evleri dışında gittikleri otellerde de kavgaya tutuştuğunu, birbirlerini yumrukladığını ileri sürdü. Aynı arkadaşın iddiasına göre Lisa Niemi özellikle hastalığının son dönemlerinde Swayze’ye çok kötü davrandı. Kardeşi ve en büyük destekçisi Don Swayze’nin yanında olmadığı zamanlarda da aktörün bakımına gereken özeni göstermedi. Niemi’nin hasta kocasının kirli giysilerini değiştirmediği de bu iddialar arasında.

Swayze ve Niemi’nin arkadaşının iddiaları bununla da sınırlı değil. Niemi’nin, aktörün hayattaki son aylarında annesi Patsy tarafından ziyaret edilmesine izin vermediği de aynı kişinin iddiaları arasında.

Çiftin yakın arkadaşı olduğu ileri sürülen bu kişinin idiaları ortalığı ayağa kaldırdı. Niemi’nin sözcüzü anlatılanları kesin bir dille yalanladı.

Bazı kişiler de bu yakın arkadaşın neden daha önce konuşmadığını sorgulamaya başladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.