Ünlü yıldız Nicole Kidman Bodrum’da otel açacak

Bodrum’daki The Bodrum By Paramount Hotel’in açılışını, dünyaca ünlü Holywood starı Avustralyalı Nicole Kidman yapacak.

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkan Yardımcısı, Başbakanı ve Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum’un iki yıl önce işletmeye başladığı, Bodrum’un Torba Mahallesi Zeytinlikahve Mevkisi’ndeki Jumeriah Bodrum Palace, ABD sinema sektörünün ünlü şirketi Paramount Pictures tarafından Hollywood tarzıyla işletilecek.

Turistik tesisin açılışı, 13 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00’da, Avustralyalı ünlü Holywood yıldızı 51 yaşındaki Nicole Kidman’ın katılımıyla yapılacak. Kidman’ın aynı gün ABD’den özel bir jet ile Bodrum Milas Havalimanı’na geldikten sonra, helikopter ile otele geçeceği belirtildi. Kidman’ın şirket ile yaptığı anlaşma gereği açılışa davet edilen tüm basın mensuplarının cep telefonları dahil olmak üzere fotoğraf makinesi, kamera ve benzeri cihazların içeri alınmayacağı belirtildi. Kidman bir gece konakladıktan sonra Bodrum’dan ayrılacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.