Ünlü yıldız Brooke Shields’in bekaret itirafı pişmanlığı

“Bugün olsa o itirafa yer verip vermeyeceğimi tekrardan düşünürdüm”

Ünlü oyuncu Brooke Shields, kendi hayatını ele aldığı biyografide bekaretini 22 yaşında kaybettiğini belirterek, yattığı ilk erkeğin “Superman” karakterini canlandıran Dean Cain olduğunu açıklamıştı.

Olay yaratan sözleri soruldu
Bu sözleriyle uzun süre magazin gündemini meşgul eden güzel oyuncuya geçtiğimiz günlerde konuk olduğu programda bu sözleri soruldu.

“Bugün olsa düşünürdüm”
İtirafının bu kadar ses getirmesine şaşırdığını ifade eden Brooke Shields, “Bu kadar olay olacağını düşünmemiştim. Kitaptan benimle ilgili çok daha önemli detaylar vardı. Ancak herkes bu kısma yöneldi. Bugün olsa o itirafa yer verip vermeyeceğimi tekrardan düşünürdüm” dedi.

İşte kitaptaki o itiraf;
“Dean inanılmaz sabırlıydı. Onu o kadar çok beklettim ki… Annem de sürekli etrafımızda dolanıyordu. Ama sonunda oldu ve ben, anında yataktan fırlayıp, çırılçıplak bir halde koşmaya başladım. Az önce birinin cüzdanını çalmış gibi kaçtım.”

Güzel oyuncu gençliğinde güzelliğiyle birçok ismi peşinden koşturuyordu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.