Ünlü yazar Yelda Kırçuval’dan sosyal medyada çarpıcı paylaşımlar

İlk kitabı “Adapsız Kadınlar Hayasız Erkekler” kitabıyla 16. baskıya ulaşıp ses getiren televizyoncu, haberci, sunucu Yelda Kırçuval’dan sosyal medyada çarpıcı paylaşımlar.

Katıldığı her tv programında, verdiği her röportajda “insan olmanın” altını önemle çizen ve ilişkilerin gün be gün “adapsızlaştığını” kitabında kaleme alan Kırçuval’ın son paylaşımı aslında durum özetler niteliğinde. En son Star Tv’de Duymayan Kalmasın’ı sunan sunucu Yelda Kırçuval’ın o süreçte “Magazini sunarken çok seviyeli kalıyorsun, biraz Türkçeni boz ve şu akademik dilden kurtul” uyarıları aldığı da basına yansımıştı. Kırçuval şimdilerde 2. kitabı için gün sayıyor ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Sinema-Tv Bölüm Başkanlığı görevini yürütüyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.