Ünlü tenisci Sharapova tenisi bıraktı

Dünyanın en ünlü tenisçilerinden Maria Sharapova’nın bu akşam düzenleyeceği basın toplantısıyla ‘çok büyük bir haber’ vereceği duyuruldu, yıldız ismin emeklilik kararı aldığı öne sürüldü.

Kadınlar tenisinin en önemli isimleri arasında yer alan Maria Sharapova’nın dünyayı şok edecek bir karar aldığı öne sürüldü. 5 kez grand slam şampiyonu eski dünya 1 numarasının menajeri, oyuncunun bu akşam Los Angeles’te çok önemli bir basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu. Ancak toplantının konusunun ne olduğuyla ilgili bilgi verilmezken, “Çok büyük bir haber olacak” denildi.

28 yaşındaki Rus tenisçinin yapacağı açıklama büyük merak konusu olurken, sporcunun emeklilik kararını duyuracağına yönelik büyük bir söylenti yayıldı. İngiliz Independent, İspanyol Cadena Ser, İtalyan La Gazzetta Dello Sport ve ABD’den Washington Post olmak üzere bir çok önde gelen yayın organı, oyuncunun büyük ihtimalle emeklilik kararı açıklayacağını savundu.

YILDA 30 MİLYON DOLAR KAZANIYOR
Forbes’in verilerine göre Sharapova’nın, yıllık 30 milyon dolarlık geliriyle dünyada 2015’in en çok kazanan kadın sporcusu olduğu ilan edilmişti. Bu gelirin 23 milyon doları saha dışı gelirlerden gelirken, yalnızca 7 milyon dolarının tenisten gelen para olduğu belirtilmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.