Ünlü sevgililer İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu evleniyor

Dizi aşklarını gerçek hayatta da yaşayan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli, bu durumdan dolayı herkesi memnun etmişti. İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu’nun geçtiğimiz günlerde evlilik kararı aldıkları iddia edildi. İddialara göre Evlilik kararı alan ikili, büyük bir sıkıntı ile de karşı karşıya kaldı.

NİKAH MASASINA OTURMAYA HAZIRLANIYORLAR

Uzun zamandır birlikte olan İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu, zaman zaman kendileri hakkında çıkan evlilik iddialarını yalanlamışlar ve kesinlikle evlenmeyeceklerini bildirmişlerdi. Bu durumun ardından ise ikilinin ani bir karar ile nikah masasına oturmaya hazırlandığı bildirildi.

SÜRPRİZ TEKLİF

Burçin Terzioğlu’ndan ayrı kalmak istemeyen İlker Kaleli’nin sevgilisine romantik bir sürpriz yaparak evlenme teklif ettiği bildirildi. Bu durumun ardından ise ikilinin çok kısa zamanda nikah masasına oturacağı kaydedildi. Konu ile alakalı olarak İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu’ndan net bir açıklama gelmese de büyük bir merakla beklenen düğünün ne zaman gerçekleşeceği heyecanla bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.