Ünlü şarkıcı Yalın’dan bir ilk

Ünlü şarkıcı Yalın, her yıl merakla beklenen Sevgililer Günü single’ının kaydını Vodafone FreeZone Stüdyo’da gerçekleştirdi.

Yalın, Vodafone FreeZone Stüdyo’da profesyonel kayıt yapan ilk isim oldu. Söz ve müziği kendisine, düzenlemesi Ozan Çolakoğlu’na ait olan single için 3 ay hazırlanan Yalın, yeni aşk şarkısını 13 Şubat’ta ilk kez Vodafone FreeZone Stüdyo’da Sevgililer Günü’ne özel online konserde seslendirecek.

Yeni single kaydı öncesi Vodafone FreeZone Stüdyo’da gazetecilerle bir araya gelen Yalın, “Vodafone FreeZone Stüdyo’da ilk kaydım. Heyecan verici, harika bir mekân olmuş. Profesyonel kayıt için gerekli tüm imkânlar mevcut. Yeni yeteneklerin keşfedilmesi için biçilmiş kaftan” diye konuştu. Günümüz insanının dokunarak barışmaya ve anlaşmaya ihtiyacı olduğunu belirten Yalın, “Sevginin ve aşkın günü 14 Şubat anlaşmak için çabalamaya başlanabilecek en güzel gün. Bir sarılabilsek, bir el sıkışabilsek, aslında aşılır en büyük engeller ve ısınır kalpler. Geç olmadan başlayalım, sarılarak. Hele bi başla” dedi.

Yalın sözlerini “Yeni single’ımı ilk kez 13 Şubat’ta Vodafone FreeZone Stüdyo web sitesinden canlı yayınlanacak online konserimde seslendireceğim, herkesi bekliyorum” diyerek tamamladı. Toplantıda Yalın’ın yeni single’ından bir bölüm de dinletildi. Söz ve müziği kendisine ait olan single için 3 ay hazırlanan Yalın, yeni single’ı için Ozan Çolakoğlu ile birlikte çalıştığını söyleyerek,”Ozan Çolakoğlu gibi isimlere sahip çıkmak lazım. Müzik için çok önemli bir isim Ozan Çolakoğlu değerini bilmek lazım” dedi.

Basın toplantısı sırasında ilk defa profesyonel kayıt çalışması içinde olduğu için çok heyecanlı olduğunu gözlenen ünlü şarkcı, gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları da içtenlikle cevapladı. Sevgililer gününü sahnede geçireceğini, sevgilisi Hazal Emre’de konserde kendisini izleyeceğini söyledi. Yalın, sevgililer gününden sonra iki konserin daha olduğunu ve bu konserleri tamamladıktan sonra sevgilisi Hazal Emre ile birlikte kısa bir tatile çıkmayı planladıklarını dile getirdi. Basıt toplantısında kendisine yöneltilen “Artık ekisi gibi CD albümler yapılmıyor. Daha çok digital ortam üzerinde yapılıyor bunun için nasıl önmelmer aldınız?” sorsusna “CD basılıyor asılan da ama belli bir miktarda. Digitalleşmeninde bir avantajı var, şarkıları daha çabuk ulaştırmasını sağlıyor. Ben albüm yapıyorum vede yapmaya devam edeceğim. Çünkü ben albüm dinlemeyi seviyorum. Sevdiğim bir sanatçının ablümünü baştan sona kadar dinlemeyi seviyorum. beni yolculuğa götürüyor albüm dinlediğimde o yüzden benim için çok değerli albüm. Ama maalesef sektör daha çok single albüme yönlediriyor” diye cevap verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.