Ünlü radyocu Yasemin Şefik, stand-up gösterileriyle de ilgi toplamaya devam ediyor

Best Fm’de yaptığı programlarla dikkatleri üzerine çeken ünlü radyocu Yasemin Şefik, BKM bünyesinde başladığı stand-up gösterileriyle de ilgi toplamaya devam ediyor.

Yıllardır radyolarda mikrofon başında olan ünlü radyocu Yasemin Şefik, programında ağırladığı ünlü isimler ile radyo dünyasında isminden çok sık bahsettiriyor. Radyo dünyasının parlayan yıldızı Şefik, şimdi bu tecrübesini sahnelere de taşıyor.

İlişkiler, eski sevgililer, flört, ünlüler ve “ünlümsüler” tanımıyla ünlü olmaya çalışanları ti ye aldığı mizahıyla Bkm Mutfak Sahnesinde.

Stand-Up showunda Cinsiyetler üzerine kurguladığı espirileri, başlangıçlar ve ayrılıklar ile ilgili kahkahaya boğan tespitleriyle aşka bakışınızı da sorgulatıyor.

Yasemin Şefik’in “Beni Bilirsin! Arkandan Konuşmam” tek kişilik gösterisi 29 Nisan Cumartesi 20:00’de Bkm Mutfak Sahne’de. Biletler Biletix ve BKM Gişe’de!

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.