Ünlü oyuncu Vildan Atasever’e Rusya’dan davet

“Muhteşem Yüzyıl” dizisinde canlandırdığı rolle Rusya’da ünlenen Vildan Atasever, bir yapım şirketinin davetlisi olarak ülkeye gidiyor. Oyuncu Rusya’da basına röportaj verecek, sevenleriyle bir araya gelecek.

“MUHTEŞEM Yüzyıl” dizisinde canlandırdığı Hümaşah Sultan rolü, Vildan Atasever’e geniş bir hayran kitlesi kazandırdı. Dizinin Rusya’da yayınlanmaya başlamasıyla oyuncu orada da ünlendi. Bir süredir Rus hayranlarından mektup ve mesajlar alan Atasever’e olan bu ilgi, 9th Company adlı yapım ve organizasyon şirketinin de dikkatinden kaçmadı. Şirket, Vildan Atasever’i sevenleriyle buluşturmak için Rusya’ya davet etti. Teklifi kabul eden ünlü oyuncu, nisan ayında ülkeye gidecek. Atasever hem sevenleriyle bir araya gelecek, hem de Delovaya Pressa gazetesine röportaj verecek.

blank

6 ay kaldığı Los Angeles’tan kısa süre önce dönen Vildan Atasever, şimdilerde yeni projeleri değerlendiriyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.