Ünlü oryantal Asena’nın 3 yıllık sevgilisi evli çıktı

Ünlü oryantal Asena, geçtiğimiz hafta konuk olduğu ‘Duymayan Kalmasın’ programında, “3 yıldır bir boksörle beraberim. Aslan parçası” demişti. Asena’nın sevgilisinin kim olduğu ve çok ilginç gerçekler gün yüzüne çıktı.

İşletmeciyle 5 sene beraberlik yaşayan şarkıcı Deniz Gençay, star TV’de yayınlanan ‘Duymayan Kalmasın’ canlı yayınında gözyaşları içinde, “Asena 5 yıl beraber olduğum Hasan’ı elimden aldı. İkisini Semiha Yankı tanıştırdı. Hasan beni ve çevremi kullandı, restoranı benim sayemde büyüttü” dedi.

“HASAN BOŞANIP ASENA’YLA EVLENECEK”

Canlı yayına bağlanan ve Deniz Gençay’la tartışan Semiha Yankı, “Hasan ile Asena’nın aşkının mimarı benim ama Hasan, Deniz’den ayrıldıktan 4 ay sonra Asena’yla tanıştı. Hasan çocuğunun annesiyle uzun süredir ayrı. Yakında boşanıp Asena’yla evlenecek” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.