Ünlü oryantal Asena, evli sevgiliyle el ele eğlendi

Evli olduğu ortaya çıkan Hasan Dere ile ilişkisini sürdüren oryantal Asena, sevgilisinin elinden tutup Semiha Yankı’yı izlemeye gitti.

Katıldığı bir TV programında ‘Sevgilim Almanya’da yaşıyor, aslan parçası boks da yapıyor’ demişti. Sevgilisi Hasan Dere’nin evli olduğu ortaya çıktığında ise Semiha Yankı araya girerek ‘Hasan boşanıp Asena ile evlenecek’ demişti. Oryantal Asena ile evli sevgilisi önceki akşam Semiha Yankı’nın sahnesini izlemeye gitti. Sevgilisinin elini bir an olsun bırakmayan Asena kendisine yöneltilen soruları kısa cevaplarla geçiştirdi. Çok mutlu olduğunu söyleyen Asena “Şu an bütün olanlar yargıya intikal etmiş durumda, ben bu konularla ilgili konuşmak istemiyorum. Sadece şunu söyleyebilirim çok mutluyum” dedi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.