Ünlü isimlerden birlik ve beraberlik mesajları

15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde ünlü isimler sosyal medya hesaplarından ardı ardına mesajlar yayımladı… Sayfalarını kırmızı-beyaz Türk bayrağıyla donatarak birlik ve beraberlik mesajları veren isimler demokrasi şehitlerini andı.

TARKAN

15 Temmuz’da şehit düşen tüm kahramanlarımızın ruhu şad olsun, vatan size minnettar.

Türkiye’nin önünde kimse duramaz

İBRAHİM TATLISES: Hain darbe girişimini engelleyerek, tüm dünyaya demokrasi dersi verdik… Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve o gün sokağa çıkan tüm halkımıza, gazilerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bu millet ülkesini darbeye, teröre yedirmedi… Bizde bu lider, bu millet varken Türkiye’nin önünde kimse duramaz!

HADİSE

15 Temmuz’da yaşadıklarımızı, korkumuzu, giden canlarımızı unutmak mümkün mü? Asla değil! Kahraman ve korkusuz vatandaşlarımız sayesinde huzura kavuştuk damarlarımızdaki asil kan sayesinde.

HÜLYA KOÇYİĞİT

Vatandaşımız engelledi

Milletimizin birliğine ve vatanımızın bütünlüğüne yönelik yapılan hain girişim Türk milletinin başarısıyla engellenmiştir. Ayrıca askerimizin içine sızmış ‘vatan hainleri’nin yaptıkları, bizim askerimizin şerefine ve onuruna leke süremez.

MUSTAFA CECELİ

Silaha ihtiyaç duymayan ve “benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var” diyen binlerce kahraman demokrasimizi bırakmadı.

MURAT BOZ

Milletimizin önünde hiçbir şey duramaz

Sahip olduğu kudretin damarlarındaki asil kandan geldiğini bilen bir milletin önünde, ülkemizin bütünlüğüne ve geleceğine kasteden ne silah ne tank ne de tüfek durabilir.

ŞAHAN GÖKBAKAR: Asker kılığına girmiş hainler

Asker kılığına girmiş bu hainlerin karşısında sokaklara dökülen halkımıza, bu hainliğe karşı duran tüm onurlu Türk askerine ve varını yoğunu ortaya koyarak olaylara cesaretle müdahale eden şerefli Türk polisine teşekkürlerimi sunuyorum. Allah ülkemizi korusun. Çağdaş medeni bir gelecek için yapılan hatalardan ders alındığı bir vatan için her şeyin en güzelini diliyorum.

GÜLŞEN

Düşman karşısında vatanı için canını hiçe sayan tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

ACUN ILICALI

15 Temmuz’da vatandaşlarımıza mermi yağdıran çirkin elleri bir kez daha lanetliyorum. Türk olduğum için bir kez daha gurur duyuyorum.

HÜLYA AVŞAR

15 Temmuz şehitlerimize ve gazilerimize saygıyla

SİBEL CAN

15 Temmuz hain darbe girişiminde demokrasimize sahip çıkan şehitlerimizi rahmetle, saygımla anıyorum.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.