Ünlü isimler, yeni sezona rekor ücretlerle dönüyor

Aldıkları ücretlerle çok konuşulan ünlü isimler, yeni sezona yine kazançlı girecek. Akşam’da yer alan habere göre ilk olarak ‘Güneşin Kızları’ adlı dizide kamera karşısında geçen Hande Erçel, fiyatını 3’e katladı. Güzel oyuncu, ‘Aşk Laftan Anlamaz’ dizisinden bölüm başına 15 bin TL kazanıyor.

ÜCRETLERİNE SAĞLAM ZAM YAPTILAR

‘Yalancı Sevgilim’ adlı diziyle yeni sezonda reyting yarışında olacak olan Ayça Ayşin Turan’ın alacağı ücret dudak uçuklattı. ‘Karagül’de bölüm başına 3 bin TL alan güzel oyuncu, fiyatını yükseltti. Oyuncu yapımcısına vergiler, menajerlik ve stopaj dahil 30 bin TL’ye mal olacak.

Eşi Bergüzar Korel’le birlikte ‘Vatan Haini’ adlı dizide kamera karşısına geçmeye hazırlanan Halit Ergenç, rekor bir ücretle ekranlara dönüyor. Oyuncu bölüm başında 120 bin TL alacak. Yakışıklı oyuncunun yeni dizisinden kazanacağı rakam 4 milyon dolar (11 milyon 680 bin lira). Oyuncu 2 yıllık fiyatını peşin aldı.

Genç kızların yakın markajında bulunan Çağatay Ulusoy da yeni sezonda cebi dolacak isimler arasında… ‘Medcezir’ dizisinin ardından ‘İçeride’ adlı polisiye yapımla hayranlarının karşısına çıkacak olan oyuncu, bölüm başı 100 bin TL alacak.

Seda Bakan’la bir dizide yer almaya hazırlanan Kerem Bürsin, yeni sezonde fiyatını ikiye katladı. Bir boksörü canlandıracak olan yakışıklı oyuncu bölüm başı 80 bin TL kazanacak. Bürsin ayrıca sevgilisi Serenay Sarıkaya’ya ile birlikte rol alacağı filmi içinde yüksek bir ücretle el sıkıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ’la ‘Siyah Beyaz’ adlı dizide rol almaya hazırlanan Tuba Büyüküstün sektörde fiyatı yüksek olan isimlerden biri. Yakışıklı oyuncunun canlandıracağı seri katili öldürmeye çalışacak olan güzel oyuncu, bölüm başına 120 bin TL alacak.

Çağatay Ulusoy’la birlikte ‘İçeride’ adlı dizide rol alacak olan Farah Zeynep Abdullah ise Ulusoy’a göre biraz daha düşük bir ücret alacak. Abdullah’ın haftalık 60 bin TL alacağı öğrenildi. Güzel oyuncu ilk dizisi ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisinde bölüm başında 8 bin TL alıyordu.

‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisiyle bekleneni veremeyen Kıvanç Tatlıtuğ, fiyatını indirmedi. ‘Siyah Beyaz’ isimli yeni dizisiyle reyting savaşında yer alacak olan oyuncu, bölüm başı 130 bin lira kazanacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.