Ünlü isimler teröre karşı tek ses oldu

Yeni yılın ilk saatlerinde Reina’da gerçekleştirilen hain terör saldırısı sonrası milyonlar acı karşısında kenetlendi. Sosyal medyada terörü lanetliyoruz hastagiyle paylaşımlarda bulunan ünlüler, halkı sağduyuya davet etti.

Cem Yılmaz: Yazıklar olsun!

Esra Erol: İnsan insana düşman! Sürekli nefret söylemi, kutuplaştırıcı ayrıştırıcı söylemler bravo! Düşün, yiyin birbirini sonumuzu getirin. Ben bıktım artık!

Demet Akalın: Yazık bize! Lanet olsun.

Ata Demirer: Birlikte ve sağlam duralım

Hadise: Yeni yıla dair tüm iyi dileklerimi yok ettiniz. Tek dileğim yok olmanız…

Çağla Şıkel: Allah’ım nasıl olur! Katliam var!

Ece Erken: 2017’ye böyle uyanmak… Lanet olsun ya yeter! Diyecek söz kalmadı. Allah büyük! Hem burada hem de ahirette gün yüzü görmeyin inşallah!

Ebru Yaşar: Lanet olsun teröre, gözleri dönmüş hainlere! Tüm ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum.

Amine Gülşe: Yeni yıl için mutluluk ve huzur dilerken yine hüzün yağdı yüreklerimize.

Emel Sayın: Çok acı, çok üzgünüm

Alişan: Bir bitmediniz! Allah belanızı versin. Teröre lanet olsun.

Tanem Sivar: ‘2016’ bitmedi, bitmiyor!

Yıldız Tilbe: Allah tüm ölenlere rahmet dilesin. Diyecek bir şey bulamıyorum.

Türkan Şoray: Ülkem için umutlu güzel dileklerimden sonra umutsuzca hüngür hüngür ağladım. Masum insanları kaybettik. Yine acı yine çaresizlik ve isyan! Yetti artık, yeter!

Ferhat Göçer: Bu korkunç katliamı duyduğumda yıkıldım! Tek amaçları aileleri, dostlarıyla birlikte bir yılbaşı gecesinde birlikte eğlenmek olan masum insanlarımızı gözünü kırpmadan katleden caniyi ve ona bunu yaptıran beyinlerin hepsini lanetliyorum.

Oktay Kaynarca: Bu dünyayı karartmaya çalışanlar, şimdi gidin çocuklarınızın yüzüne bakın ve deyin ki biz dün gece gözümüzü kırpmadan Allah’ın kullarını hiçbir suçları yokken katlettik ki cennete gidebilelim. Ama unutmayın Allah’ın adaleti bu dünyada yaşattıklarınızı size bu dünyada yaşatmak üzeredir. Dünyanın bütün şerefsizleri birlik oldunuz canımızı yakıyorsunuz ama acılarımız bizi daha da daha da güçlendirecek.

İbrahim Tatlıses: Acının karşısında birlik olalım, omuz omuza, dimdik duralım. Tüm ulusumuzun başı sağ olsun.

Murat Boz: ‘Daha mutlu yıllar’ diyeli birkaç saat olmuşken gecemizi karartan karanlık zihnin Allah belasını versin!

Doğa Rutkay: Çok üzgünüm çok çaresizim, çok acıklı perişan haldeyim. Ülkemize memleketimize baş sağlığı diliyorum.

Demet Akbağ: Beyaz güvercinler uçsun istiyoruz ama hep karanlık sabahlara uyanıyoruz. 2017 gelmedi mi daha yoksa?

Kıvanç Tatlıtuğ: Teröre lanet olsun yeter artık! Bu hainlere karşı gereken yapılsın!

Işın Karaca: 39 masum insan öldü! Suçları: Yeni gelen yıla eğlenip dans ederek karşılamak! Suçlular?! Ortada yok.. Huzur lütfen bize de uğra bu sene

Metin Arolat: Yeter artık.hayatı cehenneme çevirdiniz.yılbaşı gecesi zavallı insanları vuracak kadar yeni yılı bize kanla karşılaşatacak kadar canisiniz.

Hande Erçel: Ah İstanbul.. #reina

Gupse Özay: Başımız sağ olsun. #istanbul #turkey

Gülben Ergen: Bir masumu öldüren, bütün insanlığı öldürmüş gibidir. Allah teröristleri kahretsin, terör sevicileri perişan etsin.

Hande Yener: Reina’da hayatını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet,yaralılara acil şifalar diliyorum… Başımız sağolsun

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.