Ünlü çiftlerin ilişkileri ne alemde?

Astrolog Dinçer Güner, magazin dünyasının ünlü çiftlerinden bazılarının doğum haritalarına bakarak ilişkilerinin nasıl bir boyutta olduğunu değerlendirdi.

KEREM BÜRSİN – SERENAY SARIKAYA
Kerem Bürsin 4 Haziran 1987 doğumlu. İkizler burcu ve Ay burcu da Terazi… İlişkiler açısından baktığımızda ise Venüs’ü İkizler burcunda. Öncelikle ilişkilerden beklentisi; karşısındaki insanın zeki, entelektüel olmasını arzu edecektir. İlişkilerde aradığı temel prensibin zeka olduğunu söyleyebiliriz. Her ne kadar kendisi Yengeç burcu olsa da aidiyet duygusu güçlü, korumacı, güvenlik konularına önem veren ilişkilerde daha yüzeysel, çapkın, maymun iştahlı, havai olmasını bekleyebiliriz. Harika arkadaş canlısı, okumaktan, yeni şeyler öğrenmekten keyif alan, gezmeyi, seyahat halinde olmayı seven bir yapısı vardır. Yalnız Ay burcu da Terazi olduğu için adalet ve hak duygusu gelişmiş, diplomatik amma velakin duygular konusunda kişiye ne yazık ki biraz yüzeysellik katacaktır.

Şuan ki sevgilisi Serenay Sarıkaya’da Yengeç burcu. Fakat Serenay Sarıkaya’nın haritasında çok güçlü domine birk Aslan vurgusu var. (Jüpiter – Mars – Venüs’ü Aslan’da). Kerem ilişki kurma açısından daha kolay bir erkek iken Serenay’ın çok daha zor, daha dominant, egosu biraz daha güçlü ve daha çok merkezde olmak isteyen bir hali olabilir. Lüksten, gösterişten, ihtişamlı şeylerden hoşlanır. Bir ilişki içinde kendini bir kraliçe gibi hissetmek ister. Her ikisinin doğum haritalarını karşılaştırdığımda, aslında Ay burçlarının ortak elementi paylaşıyor olması harika. Birinin Ay burcu Kova bir diğerinin Terazi! Venüs’lerinin uyumlu elementlerde yer alması (Kerem’in İkizler, Serenay’ın Aslan) olması ilişkiyi bir arada tutan, besleyen göstergelerdir.

Şironlarına baktığımda ise aslında bu iki çift, birbirlerinin yaralarını sarmak, onarmak için bir araya gelmişler. Kerem’in sevgi konusunda Serenay’ında belki ailevi konularda karşılıklı olarak birbirlerini iyileştirmek için bir araya geldiklerini söyleyebilirim. Fakat Serenay zor hatun vesellam, o kadar Aslan burcu vurgusu ile zaman zaman gestapo gibi davranabilir. Kapris ve şımarıklıkla adamı zıvanadan çıkarabilir. İkili 2017 Aralık ayına kadar yani bu senenin sonuna kadar evlilik kararı alabilir, amma velakin 2017 Eylül – Ekim gibi Serenay Kerem’den ayrılmak istemezse… Eylül – Ekim gibi ilişkilerde kriz zamanları…

MURAT BOZ – ASLI ENVER
Aslı Enver 10 Mayıs 1984 doğumlu bir Boğa, Ay burcu Başak ve Venüs’ü de Boğa burcunda. İstikrar, güven, devamlılık, detay, mükemmeliyetçilik ilk etapta Aslı’yı tanımlayan kelimeler. İlişkileri sembolize eden Venüs’ü Boğa burcunda olduğu için ağır, temkinli ve yaş tahtaya basmayacak şekilde ilerlemeye çalışacaktır. Özellikle sahiplenme güdüsü güçlü, ilişki için gerçekten emek sarf edebilecek, özveride bulunabilecek bir yapıya sahiptir. Yemeyi, içmeyi ve maddi konforu da ayrıca sevecektir. İlişkilerde aniden değişen durumlar, kontrolünün dışında gelişen durumlar dengesini ister istemez bozar. Ve hafif takıntılı biri olduğunu düşünebiliriz. Aslında ilişkisel anlamda iyi bir profil çiziyor gibi dursa da her gün eve geldiğinizde aynı yerde aynı koltukta oturan bir kadın görmek ne kadar eğlenceli olur tartışılır.

Murat Boz’a baktığımız vakit ise sanatçı, yaratıcı, duygusal olarak hassas Balık burcu, Venüs’ü tıpkı Aslı gibi Boğa burcunda ve Ay burcu da Akrep. Aslı ve Murat’ın ilişkileri sembolize eden Venüs’lerinin Boğa burcunda olması, öncelikli olarak ilişkilerdeki temel beklentinin istikrar, devamlılık, güven gibi temalar olduğunu söyleyebiliriz. Amma velakin ikisininde Ay burçları karşılıklı haritaları üzerinde Satürn ile kavuşmakta. Bu etki duygusal konforu bozan, zedeleyen, duygusal olarak rahat akamamanın, kontrolün, sınırların, limitlerin olduğunu gösterir. Öyle aman aman süper duygusal bir ilişki diyemeyiz. Aksine her türlü duygunun karşılıklı olarak sürekli kontrol altına alındığı, limitlerin ve sınırlamaların olduğu bir ilişki olduğunu söyleyebiliriz.

Bu ikilinin ilişki modeli, Dolunay modeli… Farkındalık yüksek ama bir o kadar kararsız. Öyle aman aman uyumlu bir ilişki profili diyemeyiz. Biri kontrolcü bir diğeri daha şüpheci. Aslında buradan bakarsak tam tencere kapak ilişkisi… Şaka bir yana Bu Satürn/Ay kontakları ile zor evlenirler. Evlenseler bile çok da uzun sürmez ne yazık ki…

BURAK ÖZÇİVİT – FAHRİYE EVCEN
Fahriye Evcen, 4 Haziran 1982 doğumlu, burcu İkizler, Ay burcu Akrep ve Venüs’ü Boğa burcunda. Hem dedektif ruhlu, hem kontrolcü ama diğer yandan duygusal krizler yaratmaya çok daha müsait, kıskanç ve oldukça sahiplenici… Fahriye’nin mutlu olabilmesi için öncelikle kendini mutlu etmeyi öğrenmesi gerek. Ben Ay burcu Akrep olup da daha kendini mutlu edenini göremedim açıkçası. Hep bir huzursuzluk hep bir içsel kaos, sürekli bir güvensizlik, sürekli bir her şeyi didik didik etme hali. Allah’tan Venüs’ü Boğa burcunda, oradan biraz kurtarıyor. Güven veriyor karşısındaki insana, istikrar sağlayabiliyor. Ama bir o kadar tensel arzulara ve yeme içmeye de düşkünlük katabiliyor Fahriye’ye.

Burak Özçivit ise Oğlak burcu ve Ay burcu da Oğlak, Venüs’ü Kova burcunda. Burak Özçivit de Oğlak Yeni Ay’ında dünyaya gelmiş. Tam kuralcı, statükocu, prestij peşinde koşan, yaş tahtaya kolay kolay basmayacak biri. Oğlak Yeni Ay’ında dünyaya gelmek, kişinin özellikle ticaretten, para hesaplarından çokça iyi anladığının göstergesi ve dünyalığını da fazlası ile yapacağını göstermekte. Bu ikilinin ilişki haritalarına baktığımda, evlilikten çok birlikte iyi bir ticaret ortağı, birlikte iyi işlerden güzel kazançlar elde edebileceğini söyleyebilirim. Fakat bu sene 13 Eylül’den sonra bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter’in Akrep burcuna geçmesi ile birlikte, ikisi için evlilik yolunun açılacağını söyleyebilirim.

Fakat önümüzdeki üç aya dikkat etmeliler, Şubat ve Mart ayına özellikle. Bu dönemde ilişkilerde büyük krizler deneyimleyebilirler. Ama ben Fahriye’nin yerinde olsam, evlilik için acele etmezdim. Zira seneye Uranüs Boğa burcuna geçiş yapacak. Fahriye’nin haritasında Venüs’ünün tam üstünden geçecek. İlişkilerden beklentileri, ilişkilere bakış açısı radikal bir şekilde değişecektir. İlla evlenmeyi istiyorsa Fahriye, 2018 sonbaharından sonra düşünse iyi olur. O zamana kadar kimle evlenirse evlensin, boşanması kuvvetle muhtemeldir. Sözcü

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.