Ünlü aktör Tom Hanks sinemaya veda mı ediyor?

Ünlü aktör, şeker hastalığı nedeniyle artık çekimlerde zorlandığını açıkladı.

Tom Hanks şeker hastalığı nedeniyle sinemayı bırakabileceğini açıkladı. Oscar’lı oyuncu hastalığını açıkladıktan üç yıl sonra yeni bir açıklama yaparak, “Ben yeni Amerikan neslinin aptalca, sağlıksız ve hatalı beslenmesi sonucu Tip 2 şeker hastası oldum” dedi.

CNN Türk’ten Reha Erus’un haberine göre, “Times” radyosuna konuşan Tom Hanks sinemaya yeni atıldığında sürekli davetlere katıldığını ve bilinçsizce yemek yediğini hatırlatarak “Setlerde de fast food’u açlığı geçiştirmek için tercih ederdim” eklemesi yaptı.

‘Artık zorlanıyorum’

Tom Hanks bu arada senaryo gereği bazı filmlerde şişman görünmek için delice abur cubur yemek zorunda bırakıldığını ve bundan şimdi büyük pişmanlık duyduğunu da belirterek “Artık Tip 2 Diyabet hayatımın bir parçası oldu. Bu nedenle çekimlerde zorlanıyorum. Hastalıkla mücadelem böyle giderse mesleğime son vermek durumunda kalabilirim” itirafında bulundu.

Ünlü Amerkalı aktör 2013’te katıldığı “David Letterman Late Show” gece yarısı programında Tip 2 şeker hastalığına yakalandığını ilk kez duyurmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.