Uludağ Whitefest Hakan Altun ile coştu

Uludağ’da düzenlenen Türkiye’nin en büyük kış ve gençlik festivali Whitefest kapsamında Bof Otel’de sahne alan Hakan Altun beyninde oluşan tümör sonrası 2007 yılında ameliyat olduktan sonra kayak yapmaktan korktuğunu söyleyerek “ Eskiden ne güzel kayak yapıyordum ama kafatası çatladıktan sonra sadece kayak yapanları izliyorum” dedi. Daha çok kış aylarını sevdiğini söyleyen Altun “ Ben kış tatillerinde Edirne’ye gidiyorum Meriç nehrini seviyorum” diye konuştu. Kendisini dinlemeye gelen 2bin500 kişi için Altun “Aşk acısı çeken arkadaşlarda içerde beni bekliyor ve ben buna balık baştan kokar diyorum” dedi. Yıllardır kendisinin de yalnız olduğunu söyleyen Hakan Altun “ Bende yıllardır yalnızım ve kaderimi çekiyorum. Gençlere söylemek istediğim sevenler birbirini kırmasınlar ben demek ki zamanında sevdiğimi kırdım ki birisi yanımda yok” dedi.

Gençler saygısız konuşuyor

Gençler arasında saygısız konuşmalara şahit olduğunu söyleyen Altun “ Gençler birbirini seviyorlarsa böyle şeyler yapmasınlar. Ben bugüne kadar kimseye saygısız olmadım ve yaşadıklarımdan pişman değilim. Ben kimsenin arkasından konuşmam ve konuşturmam” dedi. Aradığı aşk hakkında da yorum yapan Hakan Altun “Benim kriterlerim sadece tebessüm etsin güler yüzlü olsun kalbi temiz olsun. Müzisyenlerin hayatları çok zor ben bazen hangi şehirde uyuyorum diye düşünüyorum. Mesela ben aşkla iş arasında kalsam her zaman aşkı tercih ederim ama benim aşık olduğum kadın bana işini bırak sadece aşk yaşayalım derse beni sevmemiş demektir benim işimle aşkım arasında tercih eden bir insanla zaten bir araya gelemem” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.