Twitter’da yepyeni özellik: Gece ikiden sonra…

Twitter belirli bir saatten sonra aktif olacak ”gece modu” özelliğini Android platformunda test ediyor.

Bilindiği gibi Apple iOS 9.2 güncellemesi ile ”gece modu” özelliğini kullanıcılara sunmuştu. Kullanıcılar belirli saat aralıklarını seçerek(ya da bunu telefona bırakarak) gözlerini daha az yoracak renk moduna geçiş yapıyorlardı.

Webrazzi’nin haberine göre Twitter da özellikle gece kullanımını göz önünde bulundurarak bu yeni özellik üzerinde çalışmaya başlamış.

TASARIMDA ÖNE ÇIKANLAR

Huawei’de çalışan Taylor Wimberly tarafından servis edilen ekran görüntüsünde Twitter’ın gece modu özelliği için lacivert rengi seçmesi dikkat çekiyor. Tabi bu tasarım hala A/B testinde ve şu an için yalnızca Android platformunda test ediliyor. Twitter gece modu özelliğini ne zaman yayınlayacağı ile ilgili bir açıklama yapmamış.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.