Twitter’da anket yapma özelliği geldi

Sosyal medya ağı Twitter kullanıcıları artık anket oluşturabiliyor.

Android, iOS uygulamaları ve Twitter.com adresinde aktif hale gelen özellik sayesinde kullanıcılar twit yazma penceresinde bir anket oluşturup takipçileriyle paylaşabilecek. Sadece iki seçeneğin sunulacağı anketler 24 saat boyunca açık olacak. Kullanıcılar istedikleri konuda anket oluşturabilecek, takipçilerin herhangi bir konu hakkındaki fikrini alabilecek.

Anketler diğer Twitter kullanıcılarıyla paylaşılabilecek. Fakat anketlere katılan kullanıcıların tercihlerini diğer kullanıcılar göremeyecek. Anket sonuçlandığında, katılan tüm kullanıcılara anketin sonuçlarını görmesi için bir uyarı mesajı gidecek.

Tweetdeck veya üçüncü parti Twitter uygulamaları kullananlar şimdilik anketleri görebiliyor ama bu uygulamalar üzerinden anketlere katılamıyor. Geçtiğimiz haftalarda özel mesajlarda karakter sınırını kaldıran ve şimdi anket uygulamasını kullanıma açan Twitter’ın önümüzdeki haftalarda başka yenilikleri de tanıtması bekleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.