Twitter Lite, Twitter tarafından duyuruldu

Twitter Lite nedir? Normal Twitter uygulamasından ne farkı olacak? İşte çok yavaş internet bağlantılarında bile verimlilik sağlayan yeni Twitter uygulaması hakkında merak edilenler…

Birçok akıllı telefon kullanıcısının sıkıntı duyduğu konuların başında, hafıza yetersizliği ve internet kotası gibi konular geliyor. Twitter’ın duyurduğu Twitter Lite uygulaması Twitter’da vakit geçirirken bu sorunları yaşamamanızı sağlayacak.

blank

TWITTER LITE NEDİR?

Cep telefonunuzda sadece 1 MB’lık yer kaplayan bir uygulama olan Twitter Lite, çok düşük bağlantı hızlarında bile maksimum performans sağlayabilecek. Veri kullanımnı %70 oranlarında düşürerek internet kotanıza dost bir uygulama olarak tasarlanan Twitter Lite, geçici olarak bağlantınız kopsa da çevrimdışı destek sağlayacak; böylece Twitter’ı kullanırken kesinti yaşamanmayacak. Twitter Lite’ı akıllı telefonunuz veya tabletinizden mobile.twitter.com adresine girerek edinebilirsiniz. Twitter Lite ile ilgili daha fazla bilgiye lite.twitter.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.