TV2 yeni alışkanlığınız olacak

Yayın hayatına girdiği ilk günden beri başarılı yapımlara imza atan, yapım ve projeleri ile her daim akıllarımızda kalan dizi ve projeleri hayata geçirmiş D Productions, başarılı sinema filmlerini de izleyicileri ile buluşturmaya devam ediyor. D-Productions, yenilikçi ve dinamik bakış açısı, ileri teknik imkanları ve alanında lider isimlerden oluşan kadrosuyla TV programı, sinema filmi, reklam ve klip prodüksiyonu ve film dağıtımı konusunda öncü bir kuruluş olmakla kalmamış; ülkemizde tüm bu faaliyet alanlarını bünyesinde toplayan tek yapım firması olma özelliğini de kazanmıştır.

‘’Asmalı Konak, Gümüş, Yalan Dünya, Güneşi Beklerken, Öyle bir Geçer Zaman ki, İntikam, Şeref Meselesi, Ulan İstanbul, Kayıp ve Geniş Aile’’ gibi daha pek çok yüreklerimizde yer etmiş D -Productions içyapım dizileri sanırız hala hatıralarımızdadır.

Bunlar gibi Türkiye’de yayın haklarını aldığı sinema filmlerini, sinema izleyicisine sunan D Productions, en son Amerika ile eş zamanlı olarak vizyona giren ‘London Has Fallen/ Kod Adı: Londra’’ filmini sinemalarımızda gösterime sundu. Film, 11 Mart Cuma günü TV2’ nin ev sahipliğinde gerçekleşen ve TV2’nin yakın dönem yayına aldığı program sunucularının da katıldığı TV2 davetinde, toplu gösterimle izlendi.

D Productions’ın yakın dönemde TV ekranlarında buluşturmaya hazırlandığı bir diğer yeni dizisi ‘TATLI İNTİKAM’. Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu ve Furkan Andıç’ın paylaştığı ‘Tatlı İntikam’ dizisi de, ilgi çekici tanıtımları ile şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

cem yilmaz

TV2 Genel Yayın Yönetmeni Can Anamur’un ve TV2 ekran yüzlerinin katılımı ile kanalın yakın dönemde yayına aldığı programlar tanıtıldı. Tanıtım kapsamında, Funda Karayel’in sunuculuğunda sinema programı ‘Film Koptu’, Meltem Acet’in sunduğu ‘Mola’, Cem Yılmaz ve Aykut Aydın’ın sundukları spor programı ‘Bumerang’, Derya Özel’in sunduğu life-sytle program ‘Çook Yaşa’ ve Burak Akkul’un sunduğu ‘Çok Gezenti’ isimli programların tanıtımı yapıldı.

funda karayel

Funda Karayel’in hazırlayıp sunduğu ‘FİLM KOPTU’ isimli sinema programı, her cumartesi saat 12 :00’de, davet ettiği konukları ile film galaları, festivallerden haberler, film setlerinden görüntüler, dünyadan sinema gündemi ve sinemayla ilgili merak edilen her şeyi kapsayan sunumu ile şimdiden pek çok ödülün sahibi oldu.

Ekonomiden sanata, güzellikten, modaya kadar en ilginç kariyer hikâyelerinin izleyici ile buluşacağı, Meltem Acet’ in sunduğu ‘MOLA’, her Pazar saat 12:00’de evinizin yeni konuğu olmaya geliyor.

Spor gazeteciliğinin sevilen yüzleri Cem Yılmaz ve Aykut Aydın’ın sunuculuğunda ekrana gelen ‘BUMERANG’ isimli spor programında, basketboldan tenise, voleyboldan atletizme, futboldan, motor sporlarına tüm spor dallarından haberler, her Salı saat 23:15’te TV2 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

21 Mart Pazartesi günü itibari ile her gün saat 10:00-12:00 saatleri arasında yayınlanmaya başlayacak olan Derya Özel’in sunumundaki ‘ÇOOK YAŞA ’ isimli programda, Türkiye’nin en başarılı doktorları, uzman konukları ve ünlü isimlerin katılımıyla hayatı kolaylaştıran püf noktaları ve yemek köşesinde birbirinden ilginç yemek tarifleri izleyicilerle paylaşılacak.

Burak Akkul’un hazırlayıp sunduğu, 15 günde bir cumartesileri saat 20:00’de yayınlanan ‘ÇOK GEZENTİ’ programı ile ülke ülke gezip, nerede ne yenir, hangi otel daha iyidir, mutlaka görülmesi gerekli yerler nerelerdir sorularına yanıtlar buluyoruz.

https://www.youtube.com/watch?v=fQliyXc0844

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.