‘’Turunç’un Bahçesi’’ oyunu çocuk kalplerin vazgeçilmezi olacak

OYUNUN AMACI: ‘’Turunç’un Bahçesi’’ isimli oyunumuz; çocukların özgüven kazanmaları, yeteneklerini keşfedebilmeleri ve üretebiliyor
olmaları üzerine tasarlanmıştır. Oyun her çocuğun eşsiz birer yetenek olduğunu anlatırken, dostluk, dürüstlük, hayal kurma temalarını işler. Gerçek olanla hayal olanı ayırmanın üstünde durur. Çocukların günümüzde çok sık rastlanan ‘’can sıkıntısı’’ problemini ‘’oyun oynamaya ‘’üretime’’ dönüştürmenin yollarını gösterirken çocukları kendi potansiyeline merak duymaya teşvik eder.

OYUNUN KONUSU: Öz güven, yetenek ve dostluk.

OYUNUN ÖZETİ: Kardeş olan Toprak’la İnci’nin evlerinde canları sıkılmaktadır. İnci ve sınıf arkadaşı olan Efe’nin masal yazma ödevini hep birlikte yapmaya karar verirler. Kukla kursuna giden Toprak’ın konuyla ilgili harika bir fikri vardır. Toprak kuklalarını çıkarınca işler daha heyecanlı, eğlenceli bir hale dönüşür ve birden kendi yazdıkları masalın içinde bulurlar kendilerini.

Turunç’ un Bahçesi Yarıyıl Tatilinde CKM, KOZZY ve Barış Manço Kültür Merkezinde
24 Ocak Pazar Barış Manço Kültür Merkezi (Seanslar: 13.00 ve 15.00)
31 Ocak Pazar Cadde Bostan Kültür Merkezi (CKM) B Salonu (Seanslar: 13.00 ve 15.00)
1 Şubat Pazartesi KOZZY Gönül Ülkü – Gazanfer Özcan Sahnesi (Seanslar: 12.00 ve 14.00)

Biletler Kültür Merkezleri Gişelerinde ve BİLETİVA’ da

Oynayanlar: Ahmet Saka, Bihter Gülgeç Saka, Emre Saka
Yazan: Bihter Gülgeç Saka
Yöneten: Emre Saka
Teknik Kontrol: Ezgi Özyürekoğlu
Müzik: Neylan Özgüle, Ahmet Ayaz Yılmaz, İlkay Dinsever
Afiş Tasarım: Murat Akkan
Bilet Fiyatı: 20 TL.
Yaş: +3

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.