Türkiye modaya Adriana Lima ile doyacak

Dosso Dossi Fashion Show, dünya çapında büyük ses getirecek bir şova hazırlanıyor. 9 Haziran’da Dosso Dossi Fashion Show ve The Land of Legends Theme Park ortaklığında gerçekleştirilecek defilede ünlü top model Adriana Lima’ya Brezilyalı arkadaşları Isabeli Fontana ve Ana Beatriz Barros eşlik edecek. The Land of Legends Theme Park’ta özel olarak hazırlanacak podyumda yürüyecek olan Victoria’s Secret’in ünlü melekleri, tam anlamıyla “Brezilya Fırtınası” yaşatacak.

TÜRKİYE MODAYA DOYACAK
Geçtiğimiz yıllarda ünlü moda markası Victoria’s Secret’in top modellerini Türkiye’ye getirerek podyumunda yürüten Dosso Dossi Fashion Show, bu yıl da uzunca süre konuşulacak bir şova imza atacak. 8-13 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek şova; Adriana Lima, Isabeli Fontana ve Ana Beatriz Barros’un dışında Rusya’nın en çok konuşulan isimleri “çılgın manken” lakaplı Viktoria Odintsova ve ünlü spor spikeri Victoria Lopyreva da katılacak.

blank

“DÜNYANIN GÖZÜ THE LAND OF LEGENDS’DA OLACAK”
Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, The Land of Legends Theme Park ortaklığıyla gerçekleştirilecek şov ile dünyanın gözünün Antalya’ya çevrileceğini söyledi. Hikmet Eraslan, “Türkiye’de bir ilki gerçekleştireceğiz. Dünyanın en ünlü top modellerinden üçü Dosso Dossi Fashion Show’un podyumunda yürüyecek. Gerek modellerimizle, gerekse görsel şovumuzla çok ses getirecek bir etkinlik hazırlıyoruz. Adriana Lima, Isabeli Fontana, Ana Beatriz Barros, Viktoria Odintsova ve Victoria Lopyreva’nın yanında sürpriz isimlerimiz de olacak. Tüm dünyanın gözü Dosso Dossi Fashion Show’da ve The Land of Legends Theme Park’ta olacak” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.