Türkiye’nin en büyük haber sitesi Haberturk.com yeni arayüzüyle yayında

Yeni arayüzle birlikte pek çok yeni özelliğin geldiği Haberturk.com, okuyucularına kendi sayfalarını oluşturma imkanı sunuyor. “Kişiye özel” seçeneği ile istenilen haberler görülürken, tercih edilmeyen haberler görülmüyor.

HABERTURK.COM YENİ ARAYÜZÜYLE YENİ ÖZELLİKLER SUNUYOR!

Sitenin göze çarpan özelliklerinden biri de Haberturk.com’un okuyucularına özel bir menü hazırlaması. Örneğin okuyucu, “Bugün hiç havamda değilim, magazin görmek istemiyorum. Tamamen gündemi okumak istiyorum” diyorsa, magazin butonunu kapatması yeterli oluyor. Okuyucu görmek istediği haberlerle kendi Haberturk.com ana sayfasını tasarlanabiliyor. Böylelikle kişiye özel “Haberturk.com menüsü” ortaya çıkıyor.

Sürmanşet yerleşimini belirlemek, tercih edilen kategorileri ana sayfada daha yukarı taşımak gibi imkanlarla da okuyucu sayfa dizaynını da kişiselleştirebiliyor.

TAM 60 MANŞET İLE SICAK GÜNDEM HABERTURK.COM’DAN TAKİP EDİLİYOR

Türkiye’de ve dünyada yaşanan tüm gelişmelerin en ince detaylarını bile bulabileceğiniz Haberturk.com’da artık 60 manşet var! Haberturk.com manşet alanında görülen ve her manşetin üzerinde yer alan “+2 Manşet”, gündemi tüm hızıyla takip etmeye olanak sağlıyor! Böylece haberturk.com okurları hiçbir gelişmeyi kaçırmıyor.

Haberturk.com yeni tasarımıyla okuyucularına eşsiz bir haber sitesi deneyimi yaşatıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.