Türkiye’nin en büyük açık hava konser alanı Marina Arena’da Nilüfer rüzgarı esecek

Efsane şarkıların efsane sesi Nilüfer, büyük bir merakla beklenen Marina Arena Açık Hava Konseriyle, 8 Temmuz’da sevenleriyle buluşacak.

“Dünya Dönüyor” , “Selam Söyle” , “Haram Geceler” , “Gözün Aydın” “Esmer Günler”, “Geceler”, “Mor Menekşe” , “Her Sevda Bir Veda”, “Kavak Yelleri” gibi hayatımızın bir dönemine damga vurmuş şarkıların sesi Nilüfer, 8 Temmuz’daki Marina Arena’daki konserinde, 1972 yılından bu yana hit olan eserlerini seslendirecek.

Türk Pop müziğinin efsane sesi, açık hava konserinde bir ilke de imza atacak. Sanatçı, 45. sanat yılını kutladığı 2017 yılı için çok özel bir “45. yıl fotoğraf albümü” hazırlattı. 45 yılın çok özel fotoğraflarının ve anılarının olduğu bu albümü Nilüfer, konser günü kendisini izlemeye gelen bütün sevenleriyle tek tek paylaşacak.

Her konserinde binlerce seyircisiyle muhteşem bir geceye imza atan Nilüfer, zihinlerde bıraktığı unutulmaz hatıraların yanı sıra, sevenleriyle, bir ömür boyu evlerinde saklayabilecekleri bir anıyı da Marina Arena’da sunacak.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.