Türkiye’nin dev konser alanı ve müziğin yeni arenası Murat Boz ile açılıyor

İstanbul’un en büyük ve kapsamlı konser, event alanı Marina Arena, 13 Mayıs’ta muhteşem bir organizasyonla kapılarını açıyor.

TUZLA Viaport Marina’da denizin üzerinde 10.000 m2 alan içine kurulu 25.000 kişilik devasa konser ve etkinlik alanı olan Marina Arena, “Müziğin Yeni Arenası” sloganı ile İstanbul’da eğlence sektörüne farklı bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Marina’da kurulmuş olması sebebiyle denizden ve karadan özel giriş sağlanabilen konforlu ulaşım yapısı, VIP kulisleri, sanatçılar için hazırlanmış özel lounge bölümü, geniş ve konforlu açık fuaye alanı ve daha bir çok farklılığı ile Türkiye’de ilk ve tek olma özelliğine sahip MARİNA ARENA’nın kısa sürede büyük konser ve eventlerin gözdesi olması bekleniyor.

Arena Event By Kemal Aslan Projesi olarak tasarlanan muhteşem deniz manzaralı açık hava konseptli MARİNA ARENA, 450m2 alana inşa edilen dev sahnesi ve Türkiye’nin en iyi ses, ışık firmaları ile oluşturulan teknik alt yapısıyla dünyaca ünlü yıldızlara da ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor

blank

‘MÜZİĞİN YENİ ARENASI’NDA AÇILIŞ SAHNESİ MURAT BOZ’UN

İstanbul’un uzun zamandır özlemini çektiği Türkiye’nin en büyük konser ve etkinlik alanı Marina Arena’nın 13 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek olan açılış konserinde geçtiğimiz yıl çıkardığı “JANTİ” albümü ile büyük ses getiren MURAT BOZ sahne alacak.

Marina Arena’nın dev sahnesinde gerçekleşecek konserde muhteşem şovlar ve sürprizler için hazırlıklar sürüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.