Türkiye Dünyayı Değiştiriyor

Türkiye’de yaratılan ve bugün 82 ülkede kutlanan “Global Wellness Day-Dünya İyi Yaşam Günü’nün yaratıcısı olan Belgin Aksoy, bu özel günün Dünya’daki tüm ülkelerde kutlanması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Dünyanın pek çok ülkesinde düzenlenen seminer ve konferanslara davet edilen başarılı iş kadını ve iyi yaşam gönüllüsü Belgin Aksoy, son olarak Meksika’da düzenlenen, 80 adet kitabı ile dünyanın en etkili 100 insanı içinde gösterilen Dr.Deepak Chopra ve en çok satan yazarlar listesinde olan ünlü konuşmacı Agapi Stassinopoulos ‘un da aralarında bulunduğu 460 üst düzey delegenin katıldığı Global İyi Yaşam Zirvesi’nde bir konuşma yaptı.

Meksika Şehri Turizm Bakanı Miguel Torruco Marques‘in açılış konuşmasını yaptığı, bu yıl 9.uncusu düzenlenen zirveye 9 yıldır davet edilen Belgin Aksoy, 4 yıl önce tüm Dünyadaki insanların iyi yaşamın farkında olmalarını sağlayacak bir toplumsal hareketi başlatma hayaliyle yola çıktığını belirterek, “Projenin başlangıcında bizimle beraber birkaç kişi vardı. Bugün baktığımızda milyonlarca kişi bizimle aynı düşünceyi taşıyor” dedi.

Sadece özel davetlilerin izlediği zirvede Belgin Aksoy, Türkiye’de yaratılan ve Dünya’ya armağan edilen uluslararası ilk ve tek gün olan “Global Wellness Day’in” Dünyadaki bütün ülkelerde, hatta tüm şehirlerde coşkuyla kutlanması için hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu an itibariyle bu özel gün 82 ülkede, 600 noktada kutlanıyor. Global Wellness Day’in 7 kıtada milyonlarca insan tarafından kutlanıyor olması bizi çok mutlu ediyor. Dünyayı birlikte değiştirebiliriz” şeklinde konuşurken, Bir yıl içinde 7 kıtaya yayılışını anlatan sunum ve ülkelerin kutlamalarının yer aldığı filmin gösteriminin sonunda Delegeler Belgin Aksoy’u ayakta alkışladılar ve Global Wellness Day şarkısı ile dans ettiler.

Türkiye için büyük bir gurur kaynağı olan bu muhteşem anlardan sonra Global Wellness Day’i kutlamak isteyen birçok ülkenin temsilcisi Belgin Aksoy’a başvuruda bulunmak için sıraya girdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.