Türkiye, Dünya Kupası’nı yine TRT’den izleyecek

İzlanda’ya oldukça kötü bir oyunun ardından 3-0 mağlup olan Türkiye, Dünya Kupası’nı yine TRT’den izleyecek.

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 9’uncu maçı Türkiye evinde İzlanda’yı ağırladı. Kırmızı-beyazlılar oldukça kötü bit oyunun ardından rakibine 3-0 mağlup olarak Dünya Kupası hayallerine veda etti. Kadro seçiminin oldukça tartışıldığı ve oynanan kötü futbolun büyük tepki topladığı maçın önemli dakikaları:

32. dakika: İzlanda, Johann Gudmundsson’un golü ile maçta öne geçti. Sol kanatta topla buluşan Jon Dadi Bödvarsson hızla son çizgiye inerek pasını kale ağzına gönderdi. Pozisyonu iyi takip eden Johann Gudmundsson’un altıpas içinde hafif sağ çaprazdan sol ayağıyla kaleye gönderdiği şutunda meşin yuvarlak Volkan Babacan’ın yanından uzak köşede ağlarla buluştu: 0-1.

39. dakika: İzlanda, Birkir Bjarnason’un golü ile maçta farkı ikiye çıkarttı. Ceza sahasında topla buluşan Jon Dadi Bödvarsson Kaan Ayhan’ı ekarte ederek ara pasını verdi. Pozisyonu iyi takip eden Birkir Bjarnason’un, sol çaprazdan kaleye gönderdiği şutunda fark ikiye çıktı: 0-2.

49. dakika: Kuzey Avrupa temsilcisi, Kari Arnason’un golü ile maçta farkı üçe çıkarttı. Sağ kanattan kazanılan korneri kullanan Johann Gudmundsson’un ceza alanına gönderdiği ortasına yükselen Aron Gunnarsson’un kafa vuruşunda, kaleye yönelen topu iyi takip eden Kari Arnason kale ağzında sol ayağıyla yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı maçta üçüncü kez ağlara gitti: 0-3.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.