Türkcü Mahmut Tuncer’in kızı Gizem popçu oldu

Mahmut Tuncer’in kızı Gizem, ‘Aşk Uykusu’ adlı beş şarkılık EP’sini çıkardı.

Türkcü Mahmut Tuncer’in kızı Gizem, “Aşk Uykusu” adlı ilk beş şarkılık mini albümünü müzikseverlerin beğenisine sundu.

Pop müzik türündeki çalışmanın prodüktörlüğünü ünlü şarkıcı Ayla Çelik ve Erhan Bayrak üstlendi.

EP’de, Ayla Çelik, Ersay Üner ve Murat Güneş’in şarkıları yer alıyor. Albüm fotoğrafları için Nihat Odabaşı’nın objektifinin karşısına geçen şarkıcı, ilk klibinde de yine Odabaşı ile birlikte çalıştı. “Ayrılık Zamanı” şarkısını kliplendiren Gizem’in klip çekimleri Şile’de yaklaşık 16 saatte tamamlandı. Klipte Gizem’e model ve oyuncu Furkan Özyılmaz eşlik etti.

blank

Gizem, babası Mahmut Tuncer, annesi Işıl Tuncer ve prodüktörü Ayla Çelik’le birlikte poz verdi.

Gizem Tuncer Biyografisi:

Şarkıcı Mahmut Tuncer ve Işıl Tuncer’in kızları olan Gizem, 1992 yılında Bodrum’da dünyaya geldi. Sadri Alışık Tiyatrosu’nda Kerem Alışık’tan özel oyunculuk dersleri alan Gizem, oyunculuk eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nde tiyatro bölümünü kazanarak tamamladı. Lise eğitimi sırasında Erol Sayan’dan nota, usül ve nazariyat dersleri de alan Gizem, aynı zamanda kendisinin de son öğrencisi oldu. Üniversitede Haliç Üniversitesi Konservatuvarı Türk Musikisi Bölümü’nü kazanan Gizem, Alaeddin Yavaşça ve Yücel Paşmakçı gibi Türk müziğinin saygın isimleri ile birlikte çalışma şansı yakaladı. İlk sahne deneyimini babası Mahmut Tuncer’le yaşayan Gizem, 6 sene boyunca babasına sahnede eşlik etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.