Türkan Şoray’ın 70’li yıllarda yaptığı mektuplaşmalar kitap oldu

Türkan Şoray’ın 70’li yıllarda FotoRoman dergisinde yaptığı mektuplaşmalar kitap oldu. O mektuplar Ercan Akarsu’nun “Bir Nesil Türkan Şoray’la Mektuplaştı” kitabında toplandı.

Türkan Şoray, kendisine gönderilen mektuplar hakkında şunları söylüyor: “Seyircimin bana duyduğu sevgi başka hiçbir şeyle değiştirilemez. Bazen onlardan gelen mektupları okuduktan sonra kendi kendime ‘Seyircilerim, sizin için canım feda olsun’ diye çığlık atıyorum. Bir duyan olsa deli diyebilir. Ama hangi duygu sevgiden daha güzeldir ki?

Türkan Şoray’a her gün gelen mektup sayısı ortalama 100 civarındaydı. 14 yılda 511 bin ve her mektup boyutunun 16 cm olduğu hesaba katılırsa, 81.760 metreye eşittir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.