“Türkan Şoray Söylüyor”un ilk klibi “Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz” parçasına çekildi

Türk Sineması’ nın Sultan’ı Türkan Şoray’ın ilk ve son albümü “Türkan Şoray Söylüyor” un ilk klibi “Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz” parçasına çekildi. Rol aldığı yüzlerce sinema filmi ve dizi projeleriyle hayranları ile buluşan Şoray, bu kez 4 dakikalık kısa film tadında bir klip ile sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekilen ve 24 saatte tamamlanan klibin yönetmenliğini Hasan Kuyucu üstlenirken, bir dans grubu da Şoray’a eşlik etti. Sanatçı bu klipte hem yönetmen hem de şarkıcı kimliği ile ekranlara gelecek.

Türkan Şoray’ı şarkı söylemesi için 40 yıldır bekleyen sevenleri, ilk klibinin yayınlanması ile birlikte merakla beklenen Şoray’ın sesini, digital ortamlarda ve televizyonlarında duyabilecekler. Çıkardığı albümü ile ilgili olarak önümüzdeki günlerde imza günleri yaparak Anadolu’nun pek çok yerine de gidecek olan sanatçı duygularını şöyle dile getiriyor; “Yüzlerce filmim var, kitaplarım var. Bir de benden sesim hatıra kalsın istedim bu albümü yaparak. Hiç bir şarkıcılık iddiası olmadan yalnızca sevdiğim şarkıları sevenlerimle paylaştım hepsi bu…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.