Türkan Şoray ‘Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz’ şarkısının tanıtımını yaptı

Türk sinemasının Sultan’ı Türkan Şoray, yıllar sonra sevenlerinin karşısına filmle değil kariyerinde ilk defa çıkardığı ‘Türkan Şoray Söylüyor’ isimli albümün çıkış şarkısı olan, ‘Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz’ isimli şarkının klibiyle çıktı.

ALBÜMÜNÜ BASIN MENSUPLARINA DAĞITTI

Albüm ve klibin tanıtımı için albümün yapımcısı Samsun Demir ile birlikte basın mensuplarının karşısına geçen Şoray, albümünün ve ilk çektiği klibin tanıtımını yaptı. Basın mensuplarıyla albüm üzerine sohbet eden Şoray, albüm pastası keserek basın mensuplarına ikram etti. Basın toplantısı sonrasında ise Şoray, albümünü imzalayarak basın mensuplarına hediye etti.

“BENİ SEVENLERE HATIRA KALMASINI İSTEDİM”

Türkan Şoray, yıllardır albüm yapma isteğinin olduğunu belirterek, “Albüm yapmaya birçok defa teşebbüs edildi. Olmadı, talihsizlik oldu. Son dönemlerde de, aslında hep sinema ön planda oldu ama hep bir albüm yapmak arzum vardı. Ama sonu hep hüsranla bitti. Samsun Bey, benim bu duygumu hissetti herhalde. Sinemayı bıraktıktan sonra veya bu hayattan ayrıldıktan sonra sesimin de beni sevenlere hatıra kalmasını istiyordum. Bunu hissetti herhalde Samsun Bey ve bana bu teklifi getirdiği zaman ben çok mutlu oldum. Onun için benim bu arzumu gerçekleştirmeme sebep olduğu için ben Samsun Bey’e çok teşekkür ediyorum. 200’ün üstünde sinema filmim var. Kral TV’de falan klipler seyrederdim acaba bir gün benim de böyle klibim olacak mı falan derdim. Kısmetmiş, bilmiyorum izlerken ne hissedeceğim. Herhalde benim için değişik bir heyecan olacak” diye konuştu.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.