‘Türk Telekom Prime Corporate Weekend’de, Bengü rüzgarı esti

Jolly Tur ve College ev sahipliğinde bu yıl 6.’sı gerçekleştirilen ve binlerce beyaz yakalının bir araya geldiği ‘Türk Telekom Prime Corporate Weekend’de, Bengü rüzgarı esti. ‘The Land of Legends Theme Park’ın Franco Dragone tarafından yaratılan karakterlerinin muhteşem şovlarının da yer aldığı ‘Türk Telekom Prime Corporate Weekend’ kapsamında Uludağ Bof Otel’de sahne alan Bengü, yaklaşık 3 saat süren muhteşem sahne şovuyla kendisini dinlemeye gelen binlerce kişiye unutulmaz anlar yaşattı.

Bengü: Evde Kendime Kek Yaptım

Sevgililer gününde sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın kendisine hatırlatılması üzerine Bengü “Geçtiğimiz aylarda feribotla Yunanistan’a giderken dalgalı bir anda bir hayranım fotoğrafı çekmiş ve beni etiketlemiş. Bende işte en güzel sevgililer günü fotoğrafım diye paylaşmak istedim” dedi. Sevgililer gününü evde geçirdiğini söyleyen Bengü “ Yıllardır sevgililer günü programım değişmedi ve hep evdeydim. Bu senede kendime evde kek yaptım. Ama bir dahaki sevgililer gününde yalnız olmayacağım diye düşünüyorum ve inanıyorum” dedi.

Uludağ Müziğe Doydu

Uludağ’da gerçekleştirilen ‘Türk Telekom Prime Corporate Weekend’de, Bengü haricinde ‘Yol Project’, Zeynep Bastık ve geçtiğimiz aylarda oğlu Benan Azur’u kucağına alan Ozan Çolakoğlu sahne aldı. Ayrıca Afterski Party’de ise Dj Emrah Göktaş, Dj Hakan Kabil, David Şaboy ve Percussion Tai’nin performanslarıyla Uludağ müziğe doydu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.