Türk Böbrek Vakfı, Soma’yı unutmadı

Soma Maden Faciası sonrasındaTürk Böbrek Vakfı tarafından gerçekleştirilen etkinlikle toplanan şartlı bağışlar ve diğer bağışçıların destekleri ile temelleri atılan “TBV Soma Anaokulu”nun yapımı tamamlandı. 21 Nisan’da açılışı gerçekleştirilecek okulun eksik kalan iç tefriş ve ekipman ihtiyaçları için bir yardım daveti düzenlendi.

Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk ve TBV Yönetim Kurulu Üyesi Seval Ermiş ev sahipliğinde, İstinyepark – Zuma Restaurant’da gerçekleştirilen davete; aralarında Feryal Gülman, Selda Topal, Banu Zorlu, Ecem Kırmızıtaş, Züleyha Özgül, Elif İnci Aras, Meral Yazıcı, Meltem Demir, Zeynep Toker, Sinem Nefesoğlu, Nilgün Çolak, Petek Ertüre, Ebru Kip ve Zeynep Kasımlıoğlu’nun da yer aldığı çok sayıda isim katıldı.

Gül Ergi’nin desteği ile organize edilen davette toplanan yardımlarla madenci ailelerin yaşadığı mahallede yapılan okula kütüphane kurularak, bilgisayar ve oyun salonu için malzeme alınacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.