“Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu”na ödül

Gemlik Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından 1. sini gerçekleşen ‘Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali’ kapsamında Show TV’de Turgay Başyayla’nın sunumuyla yayınlanmakta olan “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” programı geleneksel kültüre vermiş olduğu değer ve başarısı ile “Yılın En İyi Kültür ve Yemek Programı” ödülünü almaya hak kazandı.

C Yapım tarafından hazırlanan, Turgay Başyayla’nın sunduğu ‘Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu’nun başarısı bir ödülle taçlandı. Gemlik Belediyesi ve Kent Konseyi’nin dünyaya, zeytin barış dalı uzatıp, barışın ve kültürün yaratılması adına düzenlediği ‘Uluslararası Gemlik Zeytini Festivali’nin ödül gecesinde; “Yılın En İyi Kültür ve Yemek Programı” ödülüne yurdumuzun yüzlerce yıllık eşsiz tatlarını; il il, ilçe ilçe, köy köy gezip ekranlara taşıyan “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu”nu layık gördü. Ödülü program adına sunucusu Turgay Başyayla aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.