Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları projesi konser maratonu başlıyor

Tuna Kiremitçi’nin, Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanan çok özel projesi “Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları” albümünün konser maratonu 22 Şubat Çarşamba Bursa Hayal Kahvesi ile başlıyor. Hayranlarının sabırsızlıkla başlamasını beklediği konserler sırasıyla 1 Mart Dorock XL, 7 Mart If Ankara, 23 Mart Tuna Kiremitçi ve Pamela Jolly Joker İstanbul, 13 Nisan Çanakkale Hayal Kahvesi, 14 Nisan İzmir Bios ile devam edecek.

Her ay farklı bir sanatçıyla, kendisine ait şarkıları seslendiren Tuna Kiremitçi, bu şarkıların videolarını ilk kez YouTube’da paylaştı. Bir başka deyişle, her ay bir single yayımladı.

Şu ana dek Pamela, Özge Fışkın, Öykü Gürman, Gonca Vuslateri, Gülçin Ergül ve Jehan Barbur, Yıldız Tilbe düetlerinin videolarını dinleyicisi ile paylaşan Tuna Kiremitçi; son yılların yükselen değeri Sena Şener, güçlü yorumcu Gülay, kendi alanının en iyi isimleri arasında yer almakta kalmayıp işin şarkı tarafını layıkıyla başaran Gökçe Bahadır katılımıyla “Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları” albümünü tamamladı.

Cazdan Folka, Rock’tan Arabeske …

Albüm bazıları yeni bazıları geçmişte sevilmiş şarkılardan oluşuyor. Akustik bir sound ile kaydedilen albümde cazdan folka, rocktan arabeske farklı tatlar bulmak mümkün. Tuna Kiremitçi’nin şehir ozanı kimliğini gözler önüne seren albümde, Ataol Behramoğlu’nun “Bu Aşk Burada Biter” şiirine yaptığı beste dışında tüm söz ve müzikler Tuna Kiremitçi’ye ait. Şarkılarda aşk, yalnızlık, yabancılaşma, iletişimsizlik gibi şehir insanına özgü konular ele alınıyor. Düet yapan sanatçılarda, kendi müzikal kimlikleri ile “Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları” albümüne katkıda bulundu.

Albümdeki 10 şarkının düzenlemelerini Hüseyin Çebişçi, Cihangir Aslan, Evren Arkman ve Efe Demiryoğuran yaptı. Harems stüdyosunda kayıtları ve mix’ini Efe Demiryoğuran, mastering’ini Evren Arkman hazırladı.

TUNA KİREMİTÇİ VE ARKADAŞLARI

Uçmak İstiyorsan (düet PAMELA), Bana Sebepsin (düet ÖZGE FIŞKIN)
Sana Dair (düet GONCA VUSLATERİ), İyi Şeyler (düet ÖYKÜ GÜRMAN)
Hayatının Hatası (düet GÜLÇİN ERGÜL), Bu Aşk Burada Biter (düet JEHAN BARBUR)
Yine Sevebilirim (düet YILDIZ TİLBE), Bu Kaçıncı Sonbahar (düet GÖKÇE BAHADIR)
Birden Geldin Aklıma (düet SENA ŞENER), Varsın Bu Dünyada (düet GÜLAY)

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.