Tümer Metin sevgilisi Gamze Topuz’un kızıyla aynı kareye girmek istemedi

Tümer Metin ve sevgilisi Gamze Topuz önceki akşam birlikte yemek yedi. Yanlarında Gamze Topuz’un kızı da vardı.

Tümer Metin ile Elis Naz ilk kez bir araya geldi. Çıkışta Tümer Metin objektifleri görünce telaşlandı. Nedenini şöyle açıkladı: “Elis Naz ile aynı kareye girmek istemiyorum. Çünkü babasına saygı duyuyorum.” Gamze Topuz, Fırat Topkorur ile birlikteyken “Kızıma Ümit’ten daha iyi babalık yapıyor” demişti.

KIZINA RAĞMEN AYRILDI

Oyuncu Gamze Topuz ile meslektaşı Ümit Kantarcılar Haziran 2014’te evlenmişti. Mart 2015’te kızları Elis Naz doğmuş ama bebekleri daha 30 günlükken yollarını ayırmışlar, olaylı bir şekilde boşanmışlardı. Sonrasında Fırat Topkorur ile flört eden Gamze Topuz bu ilişkisine geçen yaz nokta koymuş, 2017’in ilk günlerinde de futbol yorumcusu Tümer Metin ile yeni bir maceraya yelken açmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.