Tümay Özokur, menajerlik okulu açıyor

Türk televizyon ve sinema sektöründe birçok ünlü ismin şöhret ve kariyer planlamasını yapan Menajer Tümay Özokur, Ge-Man Magazine dergisine özel açıklamalarda bulundu. Özokur, 3 seneyi geride bıraktığı oyunculuk eğitimi veren Tümay Özokur Atölye’nin yanı sıra; menajerlik, basın danışmanlığı,kast direktörlük gibi eğitimlerin verileceği bir kurumu daha faaliyete geçireceğinin müjdesini verdi.

Yine bir ilke imza atan Tümay Özokur, “Şöhret Yönetimi Okulunda” branşında uzman süpriz eğitmenlerin yer alacağını belirtti. Muhabirin, ‘Kendinize rakip yetiştirmiş olmuyor musunuz?’ sorusu üzerine de “Ben sürekli kendimi geliştiriyorum.Yaşadığım tecrübelerime rağmen şuan marka yönetimi okuyorum.Mesleğimi çok seviyorum ve bir menajerin çok özel vasıfları olması gerektiğini düşünüyorum.

Bu zamana kadar sektöre 10 dan fazla menajerin katılmasına vesile oldum,meslek sahibi olmaları için tüm tecrübelerimi ve birikimimi onlarla paylaştım. Bu gerçekle,zaten okul gibi bir kurumuz.Menajer adaylarının, eksik hizmet vermemeleri adına daha fazla bilgi ve donanıma ihtiyaçları var.

Ben bu işe maddi,manevi çok emek verdim,ayrılan kişilerin bana rakip olabilmeleri için, onların da bu sektöre onlarca menajer yetiştirmeleri ve eğitmen statüsünde olabilmeleri gerekiyor.”diyerek Özokur, bu konudaki kararlılığını ve ayrıcalığını ifade etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.