Tuğçe Gendigelen, iddialı geldi

Musicom Prodüksiyon Dağ ve Org.San.Tic.Ltd.Şti. tarafından çıkarılan TUĞÇE GENDİGELEN’in hepsi birbirinden iddialı 3 şarkıdan oluşan maxi single çalışması Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşecek.

Uzun bir süredir üzerinde çalışılan bu maxi single çalışması ile Türkiye’deki müzik anlayışını, mevcut kalıpların dışına çıkarıp daha özgür ve heyecanlı kılmak adına gereken tüm çalışmalar yapılmıştır. Albüme ismini verdiğimiz ve sözü, müziği sanatçıya ait olan ‘GEL’ adlı şarkımız Arap ve Yunan ezgileri ile harmanlanmış olup şıkır şıkır ezgisi, güçlü görselliği ve iddialı klibiyle yaza damgasını vuracaktır.

blank

Müziği iki Hintli bestekar ‘RAQUIB ALAM’ ve ‘A.R. RAHMAN’a ait olan,sözü ise sanatçıya ait, Arapça ve İngilizce olmak üzere iki dilde seslendirilen, maxi single’da bulunan en iddialı şarkı olan ‘ÇIK ÇIKA’ adlı çalışma ortalığı kasıp kavuracaktır. Yine yaza damgasını vuracak olan bir diğer şarkımız ‘ONLA BUNLA’ sözü, müziği ve aranjesi pop soundlarının usta ismi ‘ÇAĞRI TELKIVIRAN’a ait olup ünlü aranjör başarılı bir iş ortaya koymuştur.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.