Tuğba Özerk ameliyat oldu

Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, geçirdiği ameliyat sonrası sağlık durumu hakkında sevenlerine güzel haberi verdi.Instagram hesabında bu fotoğrafı paylaşan Özerk, altına “Ameliyatım çok başarılı geçti… Kendime geldim, hayat kaldığı yerden devam ediyor. Hepinizi cok seviyorum. Dua ve geçmiş olsun dilekleriniz icin çok teşekkürler. En kısa zamanda görüşmek üzere…” notunu düştü.

”ÖZGÜRCE KOŞABİLECEĞİM GÜNLER GELİYOR…”

Şarkıcı, ameliyata girmeden önce ise şu açıklamayı yapmıştı: “Ankara’dayım, geçen sene geçirdiğim kazanın son izlerinden, ayağımdaki platinlerden kurtulmama saatler kala uyumadan önce yaşadıklarım geçti gözlerimin önünden…Her şey bir öğreti insana… Hayatımdaki bu süreçte olmuş olan tüm değişiklikler olması gerektiği için oldu…Eski sabah koşularım için geçireceğim son ameliyat sonrası tekrar bir 15 gün değnekler ve inşallah ardından özgürce koşabileceğim günler beni bekliyor… Yanımda, yüreğimde, hayatımda olan, bana emek veren herkese teşekkürler.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.