Tuğba Özay ‘Pes Etme’

Tuğba Özay’ın 2 Yılı aşkın süredir üzerinde titizlikle çalıştığı PES ETME albümü sevenleri ile buluşuyor. Albümü; “Titizlikle çalıştığım, büyük emekler harcadığım, uykusuz kaldığım, gözyaşları akıttığım, stüdyolarda sabahladığım benim sevgili albümüm” diyerek tanımlayan Özay, müzik kariyerinde emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

İlk albümü “Armoni” 2. albümü “Üç Nokta”dan sonra 3. Albüm çalışması olan “PES ETME” Seyhan Müzik etiketiyle tüm müzik marketlerde. 9 şarkıdan oluşan albümdeki tüm sözler ve besteler Tuğba Özay’a ait.

Tuğba Özay, ülkede yaşanan sıkıntılı dönemlerin ardından “bizim bizden başka kimsemiz yok” düşüncesi doğrultusunda yapım şirketinin de desteği ile “Üretim durmasın, krizler yaşanmasın, müzik susmasın” dedi ve 25 Temmuz 2016 tarihinde çıkarmaya karar verdi.

“PES ETME” albümünde Suat Aydoğan, Kıvanç K, Göksel Sönmezocak ve Dolapdere Big Gang’den Gökay Süngü aranjeleri mevcut.. Aynı Zamanda O Ses Türkiye’den tanıdığımız rap şarkıcısı Tankurt Manas da Özay’a “Zıplamayan Bizden Değil” adlı şarkısında eşlik ediyor.. Albümde bir de Tarık İster imzalı remix bulunmakta.

Albümün çıkış şarkısı albümle aynı isimli “PES ETME”nin klibi Erkan Nas yönetmenliğinde çekildi…

SURVİVOR HATIRASI DA VAR ..!

Tuğba Özay albüme son dakikada koyduğu “Bir şey Söylemek İstiyorum” adlı şarkısının sözü ve müziğini Dominik’te ıssız adada yapılan “Survivor” isimli yarışmada olduğu süre içinde yazıp bestelemiş . Bu şarkı benim için çok kıymetli diyen Özay, bu şarkının bu sene tüm düğünlerde aşk şarkısı olarak çalacağını söyleyerek geçtiğimiz yıllarda İrem Derici’nin Kalbimin Tek Sahibi şarkısına da tatlı bir gönderme yapıyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.