Tuğba Ekinci, Zeynep Öztürk’ün yaş günü partisinde ortaya çıktı

Şarkıcı Tuğba Ekinci, ‘İşte Benim Sitilim’ yarışmasından tanınan Zeynep Öztürk “23+10” adını verdiği yaş günü partisinde ortaya çıktı.

Uzun zamandır ortalarda görünmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci, önceki gece “İşte Benim Sitilim” yarışmasından tanınan Zeynep Öztürk “23+10” adını verdiği yaş günü partisinde ortaya çıktı. Eski mankenlerden Mukaddes Altunbaş’in sahibi “İki Yaka, Bi Taka” adındaki tekne gerçekleşen doğum günü kutlamasında Ekinci, 30 yaşına basan yakın arkadaşı Öztürk’e hediye olarak büyük altın taktı. DJ Berfu’nun çaldığı hareketli şarkılarla gecenin geç saatlerine kadar süren ariye katılanlar arsında şarkıcı Ayhan Aşan ve eşi Ayla Aşan’da vardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.