Tuba Ünsal: Ağız dolusu küfür etmek istiyorum

Hain terör saldırısı sonrası ünlülerden tepkiler gelmeye devam ediyor.

Yılbaşı gecesi Reina’da gerçekleşen hain terör saldırısı sonrası Tuba Ünsal çok sert ifadeler kullandı.

Oyuncu Tuba Ünsal, 2017’nin ilk saatlerinde bir eğlence mekanında yaşanan terör saldırısı sonrası sanat dünyasını samimiyete çağırdı ve öfkesini “Ağız dolusu küfretmek istiyorum” notuyla dile getirdi.

Tuba Ünsal, ‘İstanbul’ etiketi ile instagram hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu, meslektaşlarına şu satırlarla seslendi:

“Sevgili san’atçı arkadaşım… Bir şey yazma… Sadece acını hisset… Giden canlara içten üzül… İçi boş Sevgi, dostluk, birlik kelimelerini süslü fotoğraflarının altına koyunca her şeye çözüm bulmuş olmuyorsun. Tavrını koy… Bir kere de samimi ol… Hissettiğimiz şey, yaşadığımız şey perişanlık. Beylik laflara ihtiyacımız yok. Ağız dolusu küfür etmek istiyorum…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.